Színész-művész szállítás,statiszta szállítás. Személyszállítás mikrobusszal. Személyszállítás autóval.

Színházi szállítást vállalunk. Színész-statiszta szállítás, előadásokra,fotózásra. Filmes szállítás,stáb-crew szállítás, videokliphez személyszállítás. Utazó színház szállítása 8 főig, kül és belföldre egyaránt.

20 éves tapasztalattal és számos referenciával rendelkezünk a színész-statiszta szállítás területén, és örömmel állunk rendelkezésükre, hogy segítsünk Önöknek szállítási igényeik teljesítésében.

Kényelmes és jól felszerelt 9 személyes mikrobuszaink lehetővé teszik, hogy színészeket, statisztákat, stábot és crew-t szállítsunk előadásokra, fotózásokra, filmes munkálatokhoz és videoklip készítéshez, legyen szó belföldi vagy külföldi utakról.

Extra nagy csomagtérnek és tágas utastérnek köszönhetően akár kisebb díszletek, felszerelések és fellépő ruhák is elférnek.

Büszkék vagyunk rá, hogy kisbuszaink szerepeltek már számos színházi produkcióban, filmforgatáson, fotózásban és videoklip készítésben, és örömmel állunk rendelkezésükre, hogy Önöknek is segíthessünk a szállítási feladatokban.

Kényelmes.állítható üléses,dupla klímás,elektromos lépcsős,tágas, 9 személyes mikrobuszok sofőrrel állunk rendelkezésre.

Utazzon velünk kényelmesen. Budapest-Magyarország vagy akár Európai utakra is induljon el a Lacibusszal.

Utazó színház szállítás. Produkciós szállítás. Személyszállítás Európába. Személyszállítás külföldre.

Referenciáink:

Gergely Színház. Éless Szín. Karaván Színház. Váci Dunakanyar Színház. Noir Színház. Operettissima Nonprofit Közhasznú Kft. COOPERA Művészeti Nonprofit Közhasznú Kft. Budapesti Fesztiválközpont Kht. Centrál Színház.